”Alltid vänligt bemötande från sekreterare och kiropraktorer. Stor kunskap och ser patientens behov. Lång erfarenhet och öppna för förnyande kunskap. En stor hjälp i nöden med gott resultat. 5-stjärnig behandling”

Linda H-G
-

Jag får alltid ett professionellt bemötande på kliniken. En grundförutsättning för att mitt dagliga arbete skall kunna genomföras är att Sockander behandlar min rygg med metoder han behärskar med saklig och van hand”

Martin L
-

”Jag är mycket nöjd med behandlignar och mottagande. Alltid lätt att få tider för behandling som har hjölp mig sedan många år tillbaka”

Britt H
-

Jag väljer med omsorg i vems händer jag lägger min hälsa. Kiropraktor Center har hjälpt mig med behandling och vägledning så att min vardag fungerar efter bilolycka”

Cecilia R
-

”Fantastisk! Jag har varit en skeptiker, men blev tagen av bemötandet, kunskapen, behandlingsmetoder och resultat. Rekommenderar till alla!”

Tommy B
-
Facebook API Rating: {"error":{"message":"The user must be an administrator, editor, or moderator of the page in order to impersonate it. If the page business requires Two Factor Authentication, the user also needs to enable Two Factor Authentication.","type":"OAuthException","code":190,"error_subcode":492,"fbtrace_id":"Ao7yRIjyWWexai76p1ngBOc"}}