”Har fått behandlingar flera gånger genom åren. Superproffsigt bemötande, duktiga, kunniga och hjälpsamma. Rekommenderar starkt!”

Peter H
-

Helt ofantligt nöjd med min Kiropraktor. Jag har fått hjälp med mina problem som min sjukgymnast inte ens kunde identifiera. Vet inte hur jag hade klarat mig utan detta. Rekommenderas starkt. Servicen är också utöver det vanliga, där personalen är supertrevlig!” 

Helene H
-

Rekommenderas starkt! Är väldigt nöjd med min behandling, men också av personalens vänliga och hjälpsamma bemötande”.

Sara R
-

”Denna praktik har behandlat mig under 10 års tid, igenom både en idrotts elitsatsning och nu när idrottskarriären är över och näringslivet hetsiga dagar har tagit vid. Kompetensen och kunskapsbanken hos Leif och hans team är på högsta nivå, vilket de gärna delar med sig utav och jag får förklarat för mig under besöken i hur kroppen fungerar och varför den agerar som den gör. Jag rekommenderar varmt denna praktik för både elitsatsande idrottare, motionärer, samt individer med hög arbetsbelastning (fysiskt och psykiskt) på jobbet då stress visar sig i olika skepnader. Leif och hans team har ett tillvägagångssätt med snabb problem identifiering, förståelse för individens behov samt effektiva lösningar.
En varm rekommendation ifrån en mångårig kund”.

Oscar S
-

”Fantastiskt bra, har hjälp mig i många år och har alltid blivit av med mina problem. Aldrig varit hos någon bättre. Om du varit här går du ingen annan stans. Så hög kvalitet pratar vi. Ger min starkaste rekommendation”.

Johan B
-

”Alltid vänligt bemötande från sekreterare och kiropraktorer. Stor kunskap och ser patientens behov. Lång erfarenhet och öppna för förnyande kunskap. En stor hjälp i nöden med gott resultat. 5-stjärnig behandling”

Linda H-G
-

Jag får alltid ett professionellt bemötande på kliniken. En grundförutsättning för att mitt dagliga arbete skall kunna genomföras är att Sockander behandlar min rygg med metoder han behärskar med saklig och van hand”

Martin L
-

”Jag är mycket nöjd med behandlignar och mottagande. Alltid lätt att få tider för behandling som har hjölp mig sedan många år tillbaka”

Britt H
-

Jag väljer med omsorg i vems händer jag lägger min hälsa. Kiropraktor Center har hjälpt mig med behandling och vägledning så att min vardag fungerar efter bilolycka”

Cecilia R
-

”Fantastisk! Jag har varit en skeptiker, men blev tagen av bemötandet, kunskapen, behandlingsmetoder och resultat. Rekommenderar till alla!”

Tommy B
-