boka online

Fantastisk kiropraktor. Löser alltid mina problem på ett bra sätt.”

Thomas B

”Utan Leifs hjälp hade jag inte jobbat idag. Världens bästa”

Linda W

”Riktigt bra kiropraktor, väldigt proffsiga! Kan rekommendera till alla.”

Frida H

”Tack Fredrik för allt du gjort för mig. Äntligen kan jag arbeta igen och känner mig stark och hoppfull. Du är verkligen ett proffs och jag är så tacksam🙏🏽”

Ann-Charlotte J

”Supernöjd med behandlingarna och resultatet de gett. Måste även berömma det professionella och respektfulla bemötandet hela företaget genomlyser. Så viktigt när man har problem att bli respekterad i situationen 😍💖”

Camilla L

”Efter att ha gått med ländryggssmärta sedan 9år tillbaka och många böcker om smärta senare har jag nu äntligen funnit The One! Jag trodde att jag behövde åka till Nordamerika för att få denna hjälp jag ville ha. Visade sig att det bara var 3km bort! 🙂 Leif är otroligt kunnig och härlig som människa. 2 sessioner har gjorts och den kroniska värken är på god väg att försvinna!! Ordet rekommendera är ett understatement, this is it!!”

Markus J

”Har alltid haft ont i rygg och nacke. Och fick för ett år sedan reda på varför när jag gick till Kiropraktor Center. Sedan dess har jag fått sådan bra hjälp att jag har kunnat gå smärtfri i över ett halvår. Tack så mycket Caroline för den hjälp du gett mig”.

Helene M

”Rekommenderar varmt! Benjamin hjälpte mig med mina besvär många gånger! Professionellt bemötande och jättetrevlig personal. Tack för den hjälp jag fick av er!”

Agnes N

”Väldigt nöjd med behandlingen, känner mig både piggare och mer energifylld. Väldigt proffsig personal”

Fredrik T

”Kan verkligen rekommendera denna klinik. Kunniga kiropraktorer och allmänt trevlig atmosfär. Fina nyrenoverade lokaler på den charmiga Västra gatan. Hare gått hos dem i ett par år nu och de håller min smärta på en hanterbar nivå”.

Kajsa B