boka online

Vision

Vi har som mål att hjälpa patienter att återfå livskvalitet i sin vardag. Det innebär att återskapa, efter förutsättning, normal funktion och samspel mellan muskler, leder och nervsystem. Vi vill hjälpa patienten att kunna arbeta, träna och ha en problemfri livsstil utan smärta.

Filosofi

Vår grupp av kiropraktorer strävar efter att alltid erbjuda de senaste metoderna inom kiropraktisk behandlingsmetodik. Vi utvecklar yrket med ständig vidareutbildning för att kunna ge optimal service och erbjuder ett brett utbud av olika kiropraktiska behandlingsmetoder, som är individuellt anpassade.

Kiropraktik

Kiropraktor Center undersöker, diagnostiserar och behandlar funktionsstörningar i muskler, leder och nervsystem. Kiropraktik är ett primärvårdsgivande yrke med unika principer relaterade till funktion, hälsa och välmående.

Läs mer

Utbildning

Våra kiropraktorer har en godkänd internationell femårig universitetsutbildning som är kvalitetssäkrad. Kontinuerlig vidareutbildning genomförs för att kunna erbjuda de senaste metoderna inom kiropraktik.

Läs mer

Vårt Team

Leif Sockander DC, CCSP, DIBAK, ICCSP, ICSSD, QNCP, FABBIR, FABVR

Leg.Kiropraktor

Benjamin Sockander DC, MCHIRO, DACNB, ICSC

Leg.Kiropraktor

Caroline Mulliner DC, MCHIRO, LRCC, ICSC

Leg. Kiropraktor

Fredrik Julin DC, MSc.Chiro

Leg.Kiropraktor

Agneta Emanuelsson

Koordinator / Reception

Elisabet Läckström

Reception

Helen Reichenberg

Reception

Dominique Sockander

Driftansvarig

Debbie Sockander

Kontorschef