Kiropaktor Center består av två kliniker, en i Kungälv och en i centrala Göteborg.

Vi driver även European Brain Center som ligger som en separat klinik i Kungälv och specialiserar sig på komplexa neurologiska funktionsstörningar, så som, Hjärnskakning, Whiplash skada, Yrsel etc.

Våra Kliniker har visat sig vara uppskattade i våra lokala kommuner, vilket vi är väldigt tacksamma för.
Vi får även kontinuerligt rekommendationer och remisser från utlandet av patienter som behöver vår hjälp. Vi är just nu Officiella Kiropraktorer för KIK Ishockey, IK Kongahälla och RIK Handboll.

Kungälvs Kiropraktor Center har just nu fyra Kiropraktorer Leif Sockander, Benjamin Sockander, Kimona Putkonen och Fredrik Julin. Leif och Benjamin jobbar även i Göteborgs klinken tillsammans med Sten Magnusson and Caroline Mulliner.

 

Alla våra Kiropraktorer erhåller en internationellt ackrediterad Kiropraktor utbildning från universitet i England eller USA. Vi är också medlemmar i Legitimerade Kiropraktors Riksorganisation, General Chiropractic council och European Chiropractors union som är en del av World federation of Chiropractic. Klinken besitter mer än 80+ års erfarenhet och expertis av behandling av muskler, leder och nervsystem.

Kiropraktorer med internationellt godkänd utbildning studerar i minst 5 år för att ta sin examen.
Kiropraktor Center strävar alltid efter att kunna erbjuda det nyaste inom Kiropraktik och utveckla kunskapen för att på bästa möjliga sätt kunna hjälpa våra patienter. Våra Kiropraktorer går Regelbundet och frekvent på vidareutbildning.

15 november, 2017
Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 × ett =